Bootstalling

het gehele jaar kunt u bij ons uw boot veilig en droog te stallen. De bootstalling van Bleiverhuur biedt een speciaal ingerichte winterstalling om uw boot tijdens de winterperiode in goede conditie te houden.

Overdekte botenstalling

Voor het stallen van uw boot heeft u de keuze uit een verwarmde en onverwarmde stalling. Beide zijn verlicht, goed geventileerd en bieden stroomvoorziening voor het verrichten van kleine onderhoudswerkzaamheden die u wilt uitvoeren tijdens de wintermaanden, alles in goed overleg uiteraard.

In- en uit het water halen

Wij verzorgen ook het in- en uit het water halen van uw boot. Bleiverhuur bevindt zich in de buurt van scheepswerf Geertman. Via hun boottrailer kan uw boot naar ons vervoerd worden. Dit maakt het transport van uw boot eenvoudig.

het meppelerdiep  Openingstijden


Maandag t/m vrijdag: 09.00 uur – 19.00 uur
Zaterdag: 08.00 uur – 17.00 uur

 

Telefonisch te bereiken op: 06 - 51103131

  Wilt u meer informatie met betrekking tot de kosten van verhuur van opslagruimte of winterstalling?

Prijzen vanaf €40,- per vierkante meter(inclusief BTW). Mocht u meer ruimte nodig hebben om bijvoorbeeld uw boot te poetsen of schoon te maken, dan kunt u met ons overleggen over het toevoegen van meer stallingsruimte. 

Heeft u nog andere wensen, of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Paul Blei op telefoonnummer 06 51103131 of u kunt een mail sturen naar paul@bleiverhuur.nl.